Politika

Sosem leckéztette meg nő úgy a macsó Orbánt, mint most Sargentini

Pestibulvar.hu

A holland zöldpárti képviselőnő gyorsinterjút adott a Magyar Hangnak.


 

Most hogy nyakunkon a magyar jogállamiság helyzetéről szóló EP-vita, a Magyar Hang megszólaltatta a vitát sürgetni szándékozó Judith Sargentinit. A képviselőnő szerint

NEM Ő, HANEM ORBÁN A MAGYAROK ELLENSÉGE,

 


ő csak feltárta, hogy a magyar kormány hogyan bánik saját polgárai jogaival. Leszögezte: nem Soros György ügynöke, hiába hazudja ezt róla a Fidesz. Sargentini tragédiának tartja, hogy Orbánék célkeresztjébe került, emiatt szerinte fizikai veszélyben lenne, ha Magyarországra jönne.

“EGY DEMOKRÁCIÁBAN A GYŐZTES NEM VISZ MINDENT. A MAGYAR KORMÁNY TÉVED ABBAN, HOGY AZ EMBERI JOGOK CSUPÁN EGY CSOPORTNAK A JOGAI”

– mondta Sargentini. A politikus szerint a magyarok megérdemlik a jó kormányzást, ezért is akarta megsürgetni, hogy minél hamarabb vitázzanak a magyar jogállamiság helyzetéről. Hozzátette: nem érti a Fidesz sikerét, szerinte a kormány jobban tenné, ha bűnbakkeresés helyett a magyarok mindennapi problémáival foglalkozna.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top