Politika

Színt vallott Orbán, ilyen gyáva beismerése még sosem volt!

Pestibulvar.hu

Rádióinterjút adott a miniszterelnök, melyben majdnem megdöntötte az egy levegővel sorosozás világrekordját.


 

Megtartotta szokásos péntek reggeli alákérdezős-önhajbókolós Kossuth rádiós interjúját Orbán Viktor. Hallottunk már néhány gyáva kijelentést a miniszterelnöktől, de amikor kategorikusan kijelentette, hogy a magyar kormány részéről

SENKI NEM HAJLANDÓ MEGJELENNI A JÖVŐ HETI MAGYAR JOGÁLLAMISÁGRÓL SZÓLÓ EP-VITÁN,

 

úgy tűnt, még saját gyáva szintjét is sikerült alulmúlnia. A kormányfő a távolmaradást azzal indokolta, hogy idézzük: “Sorosnak nagyon erős képviselete van az Európai Parlamentben“, sőt egyenesen “nyilvánvaló, hogy

SOROS GYÖRGY EL AKARJA FOGLALNI AZ EURÓPAI INTÉZMÉNYEKET!”

 

Még ha így is lenne, miért is marad akkor távol a miniszterelnök? A nagy Végvári Hősnek nem kéne kiállnia Soros embereivel szemben Magyarország védelméért?


 

Orbán hozzátette: a baloldali EP-frakció EP-bizottsági csúcsjelöltje, Frans Timmermans  “egyértelműen Soros embere“. Bezzeg Manfred Weber, ő aztán maga a megtestesült kereszténydemokrata! Kivéve, ha tolvajok védelméről van szó, akkor természetesen ő is csak egy közönséges júdás.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top