Politika

Úgy szénné égették Bayert, hogy csoda, hogy nem kellett poroltó – ezen szétröhögöd magad!

Pestibulvar.hu

Elképesztő botrányba fulladt a lovagkeresztes bérgyűlölködő előadása.






 

Előadást tartott szerdán Bayer Zsolt a XV. kerületi Hubay Zeneiskolában. A téma eredetileg az európai eszme lett volna, de nem nagyon tudta kifejteni gondolatait a publicista, többen megzavarták ugyanis a rendezvényt.

 

Kezdetben pl. a Momentum aktivistái találták meg maguknak, akik Soros Györgyös maszkban szappant és szivacsot ajándékoztak neki. Nagy Károly, a MomentumX aktivistája szerint az ajándékkal azt szerették volna üzenni, hogy szeretnék, ha Bayer “kimosná a száját” azok után, ahogy pl. Nagy Blankával beszélt.

Erről itt a Mércének egy videója:






A szervezők egyébként készülhettek rá, hogy ellenzéki elemek is lesznek a megjelentek között, a Mérce szerint ugyanis előzetes regisztrációhoz kötötték a megjelenést. Emiatt már az előadás kezdete előtt egy kisebb csoport várta az utcán az érkezőket, akik hangosan azt skandálták, hogy “Rákospalota nem lesz fasiszta!”

 

Gulyás Balázs filmes újságíró is megjelent, aki szintén a Nagy Blankával való bánásmódot kérte számon Bayeren, miután a közönségből odakiabált neki a színpad felé, hogy

“MILYEN KERESZTÉNY AZ, AKI EGY GIMNAZISTA LÁNYNAK ILYEN MOCSKOS SZÁJJAL BESZÉL? SZÉGYELLJE MAGÁT! MAGA NEM KERESZTÉNY, NEM JOBBOLDALI, NEM KONZERVATÍV!”

 






A rendezvényen jelen volt Bede Zsolt kormánypárti aktivista, egykori fociultravezér, Gulyás némi vitába is keveredett vele az előcsarnokban, ezt a Facebook-videóján megtekinthetik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top