Politika

Az évszázad átverése: hazudtak délben meg este, hatalmasat buktak rajta a magyarok

Pestibulvar.hu

Gondolta volna, hogy a Soros-apokalipszisnél is volt nagyobb átverése Orbánéknak? Ha nem, ideje felidézni, hogy mit hazudtak össze a “rezsicsökkentéssel”.






 

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt vált hivatalossá, hogy a lakosság óriásit bukott a 2014-es kampányra hangolt rezsicsökkentés nevű orbáni szemfényvesztéssel. Mindnyájan emlékszünk rá, a Fidesz szerint akkoriban a lakossági gázárak jelentették a legnagyobb fenyegetést a magyarokra nézve, persze csak azért, mert még nem sikerült rátalálniuk az erőszakoskodó muszlim Jolly Jokerre, a migránsinvázióra.

 

Aztán a tavalyi áprilisi választást követően kiderült – Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető évekig tartó pereskedése eredményeként -, hogy a magyarok valójában nem spóroltak az állam által fixált gázárakkal,

A VILÁGPIACI ÁRAK CSÖKKENÉSE UGYANIS ENNÉL JÓVAL NAGYOBB CSÖKKENTÉST IS INDOKOLHATOTT VOLNA.

 






Ami még elképesztőbb, hogy az azóta eltelt időszakban az olajárak csökkenése miatt 2014 és 2017 között pl. egy átlagos háztartás már 70 ezer forinttal többet fizetett a gázért, mintha a kormány szimplán csak hagyta volna érvényesülni a beszerzési árak csökkenését a lakossági gázárakban. Persze nem hagyta, akkor is szüksége volt (jól eladható és kommunikálható) kampánytémára, így – elnézést a vulgaritásért – magasról leszarta, hogy a valóságban is, vagy csak az általuk felépített, Fidesz óvó-védő virtuális valóságában jártak-e jól a magyar családok.

 

A migránspropagandában is nagyon hasonló a helyzet. Mint korábban megírtuk, elég csak utánanézni az adatoknak, egyből csúnyán lebuknak Orbánék: az elmúlt években a 2015-ös migrációs hullámhoz képest

95%-KAL CSÖKKENT AZ EU TERÜLETÉRE MIGRÁLÓK SZÁMA.

 

Teljesen hamis tehát az a világkép, miszerint a keresztény Európát védő magyar kormány az utolsó mentsvára azoknak, akik nem szeretnék, ha gyermekeiknek-unokáiknak kényszerházasságba-megerőszakolásba kellene kényszerülniük mindenféle muszlim barbárokkal. Nem hogy tömegek nem fenyegetik Európát, a migrációs számok mára visszaálltak a válságot megelőző “normális” szintre.

 






Ennek fényében különösen érdekes, hogy vajon mi a trükk a következő nagy Fidesz-narratívában, a családvédelmi akciótervben. Előzetes magyarázatok már napvilágot láttak: egyrészről kiderült, hogy sok jó kormánypárti feleség igencsak jól járt az intézkedéscsomaggal, ahogy az is világossá vált, hogy az egész nagy kádári habzsi-dőzsi mindössze 3 évig lesz érvényes – nahát, pont a 2022-es választásig, minő véletlen.

MEGINT ÁTVERT MINDENKIT: EZT NEM MONDTA EL A BESZÉDÉBEN ORBÁN

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top