Politika

Belehazudott a kamerába, nem gondolta hogy emlékeznek még a szavaira

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Mindenki a 7 pontos családtámogatási tervről beszél, nem véletlenül, a Fidesz megpróbálja a rabszolgatörvény után átvenni az ellenzéktől a közbeszéd tematizálását. Így sajtótájékoztató után sajtótájékoztatót tartanak, a családtámogatás lett az új rezsicsökkentés, Novák Katalin lett az új Németh Szilárd.


 

Gyorsan fel is nőtt elődjéhez, legalábbis ami a hazudozás mértékét illeti. Az RTL Híradó kérdésére elmondtaazt hazudta, hogy az előző bölcsődei bővítési programjukat, ami 60 ezer férőhelyről szólt, 2020-ig hirdették meg. 1:35-től látható az alábbi videón:

 

 

Ezzel szemben az igazság az, hogy 2016 január 22-én szintén ő jelentette be, hogy mintegy 100 milliárd forintból hatvanezerre nő a bölcsődei férőhelyek száma 2018-ig Magyarországon. Minderről a kormány hivatalos honlapján is olvashatnak, videó riporttal egyetemben: ITT.


Novák Katalinnak a szeme sem rebbent, amikor letagadta a korábbi bejelentett kormányzati terveket. Nem hiába választották a Fidesz alelnökének, felnőtt a feladathoz, teljes értékű tagja lett ezzel a hasonló színvonalú kormányának. Gratulálunk!Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top