Politika

Már súrolják a nácizmust: vérfagyasztó zsidózásba kezdtek

Pestibulvar.hu

Újabb határátlépés történt a kormánymédiában: a migránsozás és szaloncigányozás után megjelent a zsidózás is.






 

Jelzi, hogy milyen iszonyatos mélységekbe süllyedt a magyar közbeszéd és közélet, hogy a 2015-öt megelőzően csak marginális szereppel bíró, a hatóságok által üldözött és a hatalom részéről morális alapon következetesen bojkottált kurucinfó nevű neonáci és szélsőjobboldali portál mára nem azért vált okafogyottá, mert a magyaroknak sikerült meghaladnia az általuk hirdetett szélsőséges eszméket,






HANEM MERT A HATALOM ÁLLAMI SZINTRE EMELTE AZOKAT.

 

Minek olvasson a hétköznapi radikális kurucinfót, ha elég bekapcsolnia a köztévét? Az egykor csak egy kisebb csoportnak szóló szélsőséges lap mára az állami kurucinfó hátsó védvonalává vált, ahova le lehet passzolni a rázósabb, rizikósabb szókimondásokat és gyűlöletkeltéseket, melyektől a lehetséges politikai következmények miatt ódzkodik a hatalom.

Pontosabban: ódzkodott, most ugyanis a kormányzati gigamédiaholding részeként működő EchoTV egyik műsorában, a Keménymagban néhány fideszes megmondóember olyanra ragadtatta magát, melyre korábban nem volt példa a fősodratú médiában. Hozzászoktunk már az elmúlt években a gátlástalan xenofóbiához (migránsozáshoz), volt már példa szaloncigányozásra, sőt a legutóbb már konkrét homofób műsort is képesek voltak legyártani,

DE AZ HATÁROZOTTAN ÚJ ELEMNEK SZÁMÍT, HOGY LEPLEZETLENÜL ZSIDÓZZANAK ÉLŐ ADÁSBAN.

 

Márpedig a Keménymagban ezt tették, Jakab Péter zsidó származású jobbikos képviselőt ugyanis perceken keresztül direkt “Jákob Péternek” nevezték. Ahogy az Index is megjegyezte: a kurucinfó régi módszere, hogy a zsidó származású magyarok neveit “zsidósítja”, pl. Soros Györgyöt direkt az idegen hatást keltő George Soros néven hívják. Jakab Facebook-oldalán az esetről azt írta:

Az Auschwitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?






 

Tegnap már írtunk arról, hogy Orbán egyik legnagyobb hazugsága a Jobbikról az utóbbi időben, hogy egyrészről megpróbálja egy vérszomjas antiszemita pártnak beállítani őket, másrészről viszont pont az ellenkezőjére játszik, azzal vádolja, hogy elárulta eredeti “elveit”, és “már nem elég náci”.

TESZI MINDEZT ÚGY, HOGY KÖZBEN Ő MAGA AZ, AKI EGYRE INKÁBB EMLÉKEZTET A JOBBIK NÉPPÁRTOSODÁS ELŐTTI ÖNMAGÁRA.

 

Hogy hova vezethet ez, abba belegondolni sem merünk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top