Politika

Most fény derülhet mindenre: ha nem engedik a vizsgálatot, az nyílt beismerése a csalásnak!

Fotó: Kovács Tamás - MTI

Mint arról már korábban beszámoltunka decemberben megszavazott “rabszolgatörvény” nem zajlott túl szabályosan, és itt nem arról van szó, hogy az ellenzék megpróbálta minden tőlük telhető módon megakadályozni annak elfogadását.






 

Azon a bizonyos parlamenti szavazáson Tordai Bence a Párbeszéd képviselője és más ellenzéki képviselők is élő Facebook közvetítés útján mutatták be, hogy

AZ A SZAVAZATSZÁMLÁLÓ GÉP, MELY CSAK A KÉPVISELŐI KÁRTYÁK BEHELYEZÉSÉVEL MŰKÖDHETNÉNEK, A KÁRTYÁK NÉLKÜL IS ELFOGADTÁK A SZAVAZATOKAT.

 

Most a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője Oláh Lajos, egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a DK átvizsgáltatná a parlament szavazógépeit – közölte a 444.hu.






A decemberi ügy miatt arra kérik Kövér Lászlót, hogy engedélyezze az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására. Oláh elmondta azt is, hogy

HA KÖVÉR NEM AD RÁ NEKIK ENGEDÉLYT, AZZAL ELISMERI, HOGY A PARLAMENTI RENDSZERREL CSALNI LEHET!

 

Felvetődik továbbá az a kérdés is, hogy ha decemberben “meghibásodott” a rendszer, ami lehetőséget adott a képviselőknek az azonosítatlan szavazásra, vajon hány alkalommal hibásodhatott már meg korábban is úgy, hogy arról senki sem tudott!?

DÖBBENETES CSALÁSRA DERÜLT FÉNY A PARLAMENTBEN! SEMMISEK A MA ELFOGADOTT TÖRVÉNYEK!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top