Politika

Félelmetes ez a Magyarország hadseregéről készült videóösszeállítás

A kiemelt kép csak illusztráció.

A Fidesz elhatározta, hogy megépíti a térség legerősebb és legütőképesebb hadseregét.

 

Az utóbbi egy évben hallottunk nagy volumenű beszerzésekről melyek közt a honvédség a világ legmodernebb és legerősebb tankját rendelte meg név szerint a német Leopard 2 A7+ tankokat 44 darabszámban, de emellett rendelt szintén jelentős harci értékű Leopard 2 A4 tankokat is 12 darabszámban melyet a honvédség kiképzésre fogja használni. Ezenfelül rendeltek harci önjáró szörnyeteget amely 30 kilométeres távolságból szedi le az áldozatait név szerint PZH 2000 önjáró lövegeket. Ebből 24 darabot. Erről azt kell tudni, hogy a Görögök ugyan ennyit rendeltek és akkoriban úgy vélték, hogy a 24 darab eredményesen felveszi a versenyt a török hadsereggel. Vagy legalábbis elég ideig feltartóztatja őket.

 

Ezenfelül repülőgép és helikopter rendelések, fegyver gyártás, lőszer gyártás, fegyver beszerzések, tankgyilkos fegyver beszerzések, hadi jármű gyártások sokasága zajlik az országban. Ráadásul idén 300 milliárdos tételben egy teljesen új légvédelmi rendszer beszerzése is folyamatban van. Így olvasva nem tűnik soknak, ám a a youtubon található videóban nagyon ütősnek látszódik a magyar hadsereg.

 

A videót -> IDE KATTINTVA <- tekintheted meg.

Szerinted miért fegyverkezik a kormány? Írd meg hozzászólásban!

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top