Politika

Orbán: A magyar lakosság jelentős hányada nem tud mit kezdeni a felhalmozódott vagyonával!

A Magyar Nemzet írta meg a Magyar Nemzeti Bank statisztikáira hivatkozva, hogy 2018 végén 53 788 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona. Ez 1212 milliárd forintos emelkedés az előző negyedévhez képest, éves alapon pedig 4420 milliárdnyi a gyarapodás.






 

A lapnak ennek kapcsán nyilatkozott a kormányfő, Orbán Viktor. Szerinte látszik, hogy a lakosság jelentős része nem tud érdemben mit kezdeni a felhalmozódó vagyonával. Mutatjuk, mivel indokolta mindezt. Idézzük:

“Véleményünk szerint a magyar lakosság jelentős hányada nem tud mit kezdeni a felhalmozódott vagyonával, ami az utóbbi években megnövekedett életszínvonal miatti többletkereset félrerakása miatt keletkezett. Megfigyelhető, hogy az országban szinte mindegyik társadalmi réteg jobban él, mint mondjuk 6-7 évvel ezelőtt.” – tette hozzá a kormányfő.

 

Forrás: Fem3cafe.me | f2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top