Politika

Összeesküvés-elmélet gyártással vádolja Orbánt a legbefolyásosabb német lap

Pestibulvar.hu

Az egyik legnevesebb német lap, a Spiegel cikke szerint Orbán Viktor megszegte ígéretét, mivel korábban azt mondta, hogy az EP-választás kampányában nem fog az EU ellen beszélni, most azonban mégis ezt teszi, ráadásul mindezt összeesküvés-elméletekre alapozva – közölte a 444.hu.






 

A lap összefoglalásában úgy fogalmaz, hogy

ORBÁN SZERINT HAMAROSAN ELÖZÖNLIK EURÓPÁT AZ ISZLAMISTA MIGRÁNSTÖMEGEK, AKIK AZ EU-TÓL KAPOTT MIGRÁNSVÍZUMOKAT ÉS NÉV NÉLKÜLI MIGRÁNS BANKKÁRTYÁKAT HASZNÁLNAK.

 

Leírják továbbá azt is, hogy a magyar miniszerelnök szerint a migránsokat az EU szocialista bizottsága tereli ide, és céljuk a népességcsere.

A Spiegel szerint, az ilyen fajta összeesküvés-elmélet gyártást eddig csak a szélsőjobboldaliaktól lehetett hallani, valamint a hasonló kijelentéseket olyan szélsőjobbos terroristák szövegeiben lehetett olvasni, mint Brenton Tarrant vagy Anders Breivik.






 

Megemlítik azt is, hogy Orbán a Fidesz kampányindítóján arról beszélt, hogy

A VÁLASZTÁS IGAZI TÉTJE NEM SZÓL MÁSRÓL, MINTA KERESZTÉNY EURÓPAI CIVILIZÁCIÓ MEGMARADÁSÁRÓL VAGY ELPUSZTULÁSÁRÓL,

a párt egy másik rendezvényén pedig arról beszélt, hogy annak a civilizációs válságnak, melytől most Európa szenved, az iszlám az oka.

 

Orbán hétpontos tervét is egyesével kielemzik, és megmutatják, hogy azok teljesen ki vannak forgatva, hamis állításokat tartalmaznak.

 

A hétpontos tervvel kapcsolatban a lap megkereste a magyar kormányt is, hogy részletes tájékoztatást kérjenek. A megkeresésre Kovács Zoltán válaszolt, és elmondta, hogy a nyugati média lassan kilenc éve dezinformációs kampányt folytat Magyarország ellen.






 

Kovács továbbá a lapnak elmondta azt is, hogy igenis vannak névtelen migránskártyák, és valósak a keresztények elleni támadások is, illetve még a Lidl termékeiről lekerült kereszteket említette meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top