Politika

Bolondok a láthatáron – új szövetségest talált Orbán

Miközben egyre többen hátrálnak ki Orbán Viktor és a magyar kormányzópárt mögül az EU-ellenességük és a demokrácia leépítése miatt, továbbra is lehet találni olyan magasabb tisztségű személyeket, akik kiállnak Orbán mellett.






 

Horst Seehofer német belügyminiszter, aki bajor miniszterelnökként jó kapcsolatot ápolt Oroszországgal is, most a svájci Neue Zürcher Zeitungnak adott interjúban védte meg Orbán Viktor miniszterelnököt – közölte a 444.hu.

 

Seehofer közlése szerint nem rejtegeti jó kapcsolatát Orbánnal, és felnéz a magyar miniszterelnökre mindazért, amit élete során elért.

“FIGYELEMREMÉLTÓNAK TARTOM AZ ÉLETRAJZÁT. AMIKOR MI ITT MIND KÉNYELMESEN ÜLDÖGÉLTÜNK A KAROSSZÉKBEN, Ő HARCOLT A KOMMUNISTÁK ELLEN. ÉS EZT KERESZTÉNY MEGGYŐZŐDÉSBŐL IS TETTE. NEM VAGYOK HAJLANDÓ ORBÁNT, MINT DEMOKRATÁT MEGKÉRDŐJELEZNI.”

 

A német belügyminiszter szerint az igaz, hogy Orbán néhány esetben túlzásba esett, például “az EU elleni kampányában”, de szerinte az ilyen németországi politikusokkal is meg szokott történni.






 

A Fidesz legnagyobb bánatára azonban annak ellenére, hogy Orbánnak sikerült az évek során szövetségeseket találnia, sokkal többen vannak azok, akik ellenük vannak Európában. Szerintük Orbán letért a demokratikus útról és önkényuralmi, korrupt rendszert épít ki, ezért indulhatott el a Sargentini-jelentés alapján a 7-es cikk szerinti eljárás Magyarország ellen, és ezért függesztették fel a Fidesz tagságát az Európai Néppártban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. E-mail cím *kovács páll

    2019-04-22 at 08:50

    orbán viktor sose és soha nemvolt miiszter .mert aki a kórházakat direkt módon tönkre teszi hogy magyarország összes kórházát ausvici halálgyárá tegye ,azért hogy nekeljen nyugdijat és tb fizetnie. az az ember magyarország legelvetemültebb mocskos gyilkos hazaáruló szadista. és ő is a hitler mankof tervezete szerint tesz és cselekszik. és az a német belügy miniszter ki tiszteli az
    is és annak a leszármazotai is hitler és gestapó gyilkosai közzé sorolható.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top