Politika

A Fidesz régi szóvivője szerint meg van Orbán utódja?

Fotó: parameter.sk

Bozóki András igaz, csak 1990 januártól májusig volt a Fidesz szóvivője, de 1991-1992-ben a párt országgyűlési képviselőcsoportjának szakértője is volt, míg 1993-ban ki nem lépett a pártból. Mondhatjuk, ott volt a Fidesz születésekor. 1988-1993 között volt tagja a Fidesznek. Ismer mindenkit, aki az elmúlt harminc évben meghatározó volt a Fidesz életében.






 

24.hu-nak adott interjújában ő állítja Lázár Jánosról, hogy

“BIZTOS JOBB MINISZTERELNÖK LENNE, MINT ORBÁN.”

 

Bár hozzáteszi azt is, hogy önkéntes “száműzetése” Hódmezővásárhelyre nem is annyira önkéntes, mert “végzetes hiba volt, hogy Orbán leendő utódjaként pozicionálta magát.” Ez önmagában még nem lett volna akkora hiba -tesszük hozzá ezt már mi-, de valószínűleg ezt mások is így gondolták a Fideszen belül, és a Lázár által elvégzett munka, a támogatottsága és az ambíció hármasa már valóban veszélyes lehetett volna Orbánra.

Árulkodó azért Lázár azon kijelentése is, hogy én még tíz év múlva is csak ötvenhárom éves leszek”. Biztosak lehetünk benne, Lázár nem adta fel, és fogunk még a nevével találkozni, amint Orbán belső hatalma megrendül.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top