Politika

Elképesztő rendelet: 150 ezres bírságot kaphat, aki egy óránál tovább ül a kakucsi padon!

A Pest megyei Kakucs 2700 lakójának észnél kell lenni, hiszen az önkormányzat március végén rendeletet alkotott, amiben szigorúan szabályozták, meddig lehet a megállóban tartózkodni.

  

A probléma nem azzal van, ha valaki azért ül le, mert a buszt várja, hanem azzal, ha “csak úgy” leül oda, például beszélgetni. A rendelet szerint

akár 150 ezer forintos bírság is kiszabható akkor, ha valaki 24 órán belül összesen több mint egy órán át tartózkodik ugyanabban a megállóban.

Szabályt sérthet az is tehát, aki nem egyhuzamban tölt itt ennyi időt, hanem egy napon belül többször kevesebbet.

  

A helyiek nem értik, miért baj, ha valaki a padon beszélget. A felmerülő kérdésekre – ki méri az időt, hogy döntik el, hogy valaki a buszra vár vagy csak beszélget – csak a polgármester válaszolhat, ő viszont a riport készítése idején éppen szabadságon volt.

 

 

Forrás: 24.hu | f2
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top