Politika

A becsült árnál majdnem 7 milliárddal drágábban építhet meg egy árvíztározót Mészáros Lőrinc cége

Fotó: Youtube

Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumban nyerte el egy építési beruházást. A cég a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt.-vel közösen építhet meg egy víztározót, az eredetileg tervezett 19 milliárd helyett 25,9 milliárd forintért – vette észre az Átlátszó.


 

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent tájékoztató szerint az Országos Vízügyi Főigazgatóság tenderét nyerték el, ennek keretében árvíztározót építenek a Felső-Tiszán.

 

A kiírás szerint a projekt célja árvízvédelmi biztonság megteremtése a Felső-Tisza országhatárhoz közeli szakaszán kialakított árapasztó tározó létesítésével.

A projektet eredetileg 19 milliárd forintra becsülte az Országos Vízügyi Főigazgatóság, de a nyertesek 25,9 milliárd forintért vállalták el a megbízást. A számlát az Európai Unió fizeti.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top