Politika

Kazahsztánba repült Orbán Viktor a nem kormánygép kormánygéppel, onnan Kínába megy tovább

168ora.hu

– Ma, kedd reggel hosszú útra indulunk, megállunk Kazahsztánban, ahol új vezetése van az ottani politikai életnek, velük megismerkedünk – mondta Orbán Viktor a videóban, amelyet Ázsia Expressz címmel töltött fel a közösségi oldalára.


 

A miniszterelnök – aki a jelek szerint már sehová sem óhajt civil utasok között, menetrend szerint közlekedő járattal utazni – a „nem kormánygép” néven ismert, honvédségi repülőnek maszkírozott kormánygéppel ezután Kínába megy tovább. – Kínában történik meg csütörtökön, pénteken és szombaton a világ legnagyobb gazdasági programjának világtalálkozója, ez a program arról szól, hogyan kössük össze Ázsiát Európával” – magyarázta, hozzátéve: mindettől sikeresebb magyar gazdaságot, még több munkahelyet remél. A program kiemelt eleme a Budapest-Belgrád vasútvonal minél hamarabb történő megépítése lesz – tudatta.

 

Íme a videó:


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top