Belföld

Autóból lövöldözött egy járókelőre egy férfi Tápióbicskén, miután húsvéti kocsikázásra indult barátjával

Police.hu

K. András és K. Gyula 2019. április 21-én 11 óra 30 perc körül egy VW Passat típusú személygépkocsival közlekedett Tápióbicske belterületén, amelyet K. Gyula vezetett. Amikor a Rákóczi útra értek, a gépkocsiban utasként tartózkodó K. András egy airsoft fegyverből több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta.






Fotó: police.hu

 

Ezután a két férfi a gépkocsival a Rákóczi úton továbbhajtott, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta. A lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 

A rendőrök a budapesti Andrást és Gyulát Tápióbicskén, a Kispánd utcában elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították – írta a police.hu.






 

Mozgalmas volt az idei húsvét Mária országában. Egy ember vaddisznót lopott, egy másik meg kapával esett neki a szomszédjának. És hol van még a vége.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top