Politika

Döbbenetes állítás: Nem természetes halált halt Andy Vajna?

Mint ismeretes a nemrég elhunyt Andy Vajna a sajtóinformációk szerint természetes halált halt, nem volt nyoma idegenkezűségnek, de egy bennfentes most határozottan mást állít. A magát csak Péterként emlegető férfi egy nyílt levélben mondta el, hogy szerinte mi történt:






“Nem természetes halált halt Andy, hanem valaki(k) eltették őt láb alól és nem akarok ujjal mutogatni. Andy azt tervezte, hogy végleg elköltöznek Magyarországról a feleségével, de ez nem volt olyan egyszerű, mivel Timi még nem kapta meg a az amerikai állampolgárságot, mivel az egy elég komoly húzós, több éves procedúra. DE, biztos mindenki értesült a sajtólól, hogy az utóbbi időben a Fideszes Andynek megromlott a viszonya a kormánnyal, nem akart tovább strómankodni, csak nyugodtan akart tovább élni, békességben, Timivel a tengerentúlon. Sajnos fennállt a veszélye annak, hogy Andy ha elmegy végleg, kikotyoghat olyan dolgokat, amik ha napvilágra kerülnek akkor a kormánytagok foghatnák a fejüket. A TV2 Andy tulajdona volt, és a feleségének kellett volna, hogy megörökölje, ezzel szemben, már újra a Fidesz kezében van a csatorna, és ez még csak egy dolog Andy hatalmas vagyonából. De szépen lassan a NER mindent visszavesz, amit adott. Egyesek azt hitték ,hogy Timi majd megörököl mindent, de úgy néz ki, hogy ugyan filléres gondjai nincsenek, de tovább nem élheti már azt a luxus életet amit ezelőtt.

Így működik jelenleg Magyarország, a gazdagok megvesznek mindenkit kilóra, akit kell elhallgattatnak. Putyint másolja Orbán, ott is hirtelen Oroszország leggazdagabb embere lett Putyin veje, milyen érdekes, hogy itthon is sorra gazdagodnak az Orbán család legszűkebb körébe tartozók, mi pedig küzdünk, hogy hó végére még maradjon húsra pénz. Korábban is haltak meg a kormánynak már nem “táncoló” emberek, amik el lettek tusolva, most is ez történt, egy szinte majdnem tökéletes természetes halálnak álcázva az egészet.” – állítja határozottan az informátor.






Forrás: Fem3cafe.me | f2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top