Politika

Hasba szúrta az LMP-t, erre a kijelentésre nem számított senki

A Facebookon tették közzé azt a képet, ahol Puzsér Róbert, az LMP főpolgármester jelöltje éppen a Kétfarkú Kutyapártnak ír alá az EP választási aláírásgyűjtés hajrájában.






 

Az Azonnali a képpel kapcsolatban megkereste Puzsért, aki elismerte az aláírást, de azt is elmondta, hogy már az LMP-nek és a Jobbiknak is aláírt. De ennél döbbenetesebb dolog is kiderült:

PUZSÉR A MÁJUSI EP-VÁLASZTÁSON NEM SZÖVETSÉGESEI EGYIKÉNEK LISTÁJÁRA, HANEM A KUTYAPÁRTRA FOG SZAVAZNI.

Az Azonnalinak elárulta a főpolgármester-jelölt, hogy hozzá a viccpárt irányvonala nagyon közel áll, bár azt nem tudta elárulni, hogy vajon miben lennének jobbak a kétfarkúak az EP-ben, mint az LMP vagy a Jobbik. Véleményünk szerint ezek a viccpártok nagyjából egyformán teljesítenének a nemzetközi porondon.






Arról még nem érkezett hír, hogy vajon az LMP hogyan értékeli ezt a kijelentést, amivel nevetségessé tette őket a főpolgármester jelöltjük.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top