Politika

Ezt senki nem merte eddig megtenni, de Semjén helyretette Orbánt!

Azt már tudjuk, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök helyettesnél nincs senki, aki jobban meg tudná védeni a kereszténységet minden támadástól. Nem is lehet más, hiszen senki nem is érti úgy a keresztény kultúrát és értékrendet, mint ő, aki ebben a témakörben nem véleményt mond, hanem egyszerűen kinyilatkoztat.






 

Most a HírTV stúdiójában interjúnak álcázták legújabb prófétai kinyilatkoztatását, ahol nem fukarkodott lehülyézni mindenkit, aki egy kicsit is másképp gondol a kereszténység lényegére mint ő. Volt itt szó az ember antropológiai természetéről, magyarul beszélő Gyurcsányról (!sic), szabadkőműves, bolsevik mentalitásról, és persze az iszlámról, amitől meg kell védeni Európát.

 

Semjén szerint a magyar identitás része volt, hogy harcoltunk az iszlámmal, a törökkel több évszázadon keresztül. Ezt véleménye szerint hozzánk hasonlóan elmondhatják mások is, például a lengyelek, a szerbek.

“TEHÁT, NEKÜNK NE MAGYARÁZZANAK AZ ISZLÁMRÓL!”

 






Ennyire durván még senki sem mert beszólni sem orbán Viktornak, sem Kövér Lászlónak, akik ezzel szemben magyaráznak az iszlámról.

“Fontos megismernünk „a rendkívül sokszínű arab világ páratlanul gazdag kulturális értékeit”

– mondta Kövér László. Orbán ennél is tovább ment:

“Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk.”

 

Hát, lesz miről beszélgetniük a következő kormányülésen, az biztos.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top