Politika

Egy rendőr leszerelési levele lázban tartja az internetet: szégyen ez mindannyiunknak

MTI-fotó: Koszticsák Szilárd

Nincs könnyű helyzetben, aki manapság rendőrnek áll. A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalrendszeresen teszi közzé rendőrök elkeseredett panaszait, a kommentekben pedig névvel, arccal vállalják a véleményüket a hozzászólók. Laikusként is világosan látható, hogy baj van a rendszerrel, a leszerelési hullámról mindent elmond az a leszerelési levél, amelyben egy rendőr megindokolja, hogy miért döntött az állomány elhagyása mellett.






 

ellenszel.hu

 

Szomorú, hogy éppen a rendőrök napján tesszük közzé ezt a levelet, de ennek a napnak figyelemfelhívó jelentősége is van. A hivatástudatból nem lehet megélni, hiába akarja lelkiismeretesen végezni a feladatát egy rendőr, (nem kevés veszéllyel), ha úgy érzi, nem becsülik azt meg illetmény tekintetében.

Hogy szentelhetné bárki az életét arra, hogy rendőr legyen, mikor a megélhetése teljesen kiszámíthatatlan? Mi motiválhatná őt, ha a munkakörülmények rosszak, a bér kevés, a rendszer igazságtalan?






 

Reméljük, mihamarabb lényegi megoldás születik, máskülönben rendőr nélkül maradunk…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top