Politika

Kubatov-listát akart kitöltetni a lakógyűlésen egy közös képviselő Józsefvárosban

168ora.hu

Megdöbbentő momentummal zárta egy VIII. kerületi, Lujza utcai társasház lakógyűlését a ház közös képviselője: a hvg.hu olvasójának beszámolója szerint a hölgy kitette az asztalra a Fidesz pártigazgatójáról, Kubatov Gáborról elnevezett, a 2009-es pécsi önkormányzati kampányban bizonyítottan használt „Kubatov-listaként” elhíresült adatgyűjtő ívét, azzal a felkiáltással, hogy az önkormányzat munkatársa kérte, hogy ezt még töltesse ki a lakókkal.






 

Azaz: a kerület fideszes vezetése lakógyűléseken résztvevők adataival frissítgeti az adatbázisát.

Az ívet a beszámoló szerint amúgy senki nem írta alá, a közös képviselő ezután megszégyenülten kezdte elpakolászni a papírokat.

 

„Ő maga szerintem egyébként nem fideszes, csak hát, egy jó közös képviselő jó kapcsolatot ápol ugye az önkormányzattal” – zárta a történetet az olvasó

Az ív alján is apró betűvel szerepel, hogy a támogatói ív aláírásával az aláíró hozzájárul, hogy a közölt személyes adatait a Fidesz további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top