Politika

Megsemmisítő adatok láttak napvilágot: befellegzett az LMP-nek?

Forrás: Youtube - Puzsér Róbert

Nincs még egy olyan párt a magyar politika történetében, mint az LMP, aki a választások után úgy nullázta le magát, hogy abban nem volt semmilyen külső kényszer, egyedül a saját maguknak köszönhetik ahol tartanak.






 

Mindenki emlékszik még rá, hogy a visszalépésekre képtelen párt, amint a Fidesz megszerezte segítségükkel a kétharmados győzelmet, azonnal lefejezte magát, és a két legnépszerűbb politikusuktól szabadultak meg, majd nagy huza-vona után megválasztották társelnöknek azt MSZP-ből kivált Demeter Mártát, akit előtte egy hónappal még a pártba sem vettek fel. Ennél a pontnál a Monty Python (angol abszurd humorista csoport) már sírva könyörgött a receptért, de még ezt is meg tudták fejelni, amikor beálltak Puzsér Róbert mögé, a főpolgármesteri székért folyó küzdelemben.

 

A Medián legfrissebb politikusok népszerűségi listájának utolsó öt helyén négy az LMP politikusa, köztük is

A LEGNÉPSZERŰTLENEBB CÍMET PUZSÉR RÓBERT NYERTE EL.

 






Az EP listavezető Vágó Gábor sincs sokkal jobb helyzetben, mert csak egy hajszállal végzett Puzsér előtt, de a legnagyobb bukást (-7) Demeter Márta könyvelheti el magának, úgy látszik, a választók sem igen értékelik az árulást.

 

Már előre félünk, mi lesz ha Puzsér olvassa az eredményeket, vajon miként fog nekirongyolni Závecz Tibor után a Medián kutatóinak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top