Politika

287 millióból hozzák rendbe az utat, amely Tiborcz István Disney-kastélyához vezet

168ora.hu

287,1 millió forintért újíthatja fel a turai Schossberger-kastélyhoz vezető utat egy gödöllői cég, a Penta Építő Kft. – derül ki a 24.hu cikkéből. Az önkormányzattal kötött szerződés értelmében a cég összesen 2,4 kilométernyi turai utat tesz rendbe, ebből az épületkomplexumhoz vezető Park utca hossza 741,8 méter. Az április 4-én aláírt dokumentum szerint a Penta Építő Kft.-nek 180 napja van a munkálatokra, vagyis a Park utcának legkésőbb októberig el kell készülnie.






 

Magát a Schossberger-kastélyt az Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltségébe 4,5 tartozó BDPST Zrt. újíthatja fel 4,5 milliárd forintért, az útfelújítással pedig valószínűleg azért kell októberre végezni, hogy az épületkomplexumé is akkor fejeződik be. Utóbbi még 2015-ben lett meglehetősen nyomott áron a BDPST Zrt. tulajdonában lévő TRA Real Estates Kft.-é, és 19 szobás exkluzív rendezvényhelyszínként fogják hirdetni, amihez kitűnő indokot szolgáltat, amit a 24.hu-nak Turán valaki mondott, a gyerekek imádják, mert a Disney-kastélyra emlékezteti őket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top