Politika

Erre nincsenek szavak: olyan botrányos dolgot tett a Fidesz, hogy már magunkhoz sem térünk

Pestibulvar.hu

Szóljon valaki, ha elértük a gödör alját.






 

Van két nyári tábora a XV. kerületnek, az egyik Balatonvilágoson, a másik Bernecebarátiban. Ezeknek az elsődleges célja, hogy egyrészt a rászoruló gyerekeknek üdülési és kikapcsolódási lehetőséget nyújtsanak, másrészt hogy segítsenek a szülőknek a nyári szünet során a gyerekek elhelyezésében.

 

A 7 nap, amit ott szoktak tölteni a gyerekek, csak pár ezer forintjába kerül a szülőknek, az étkezés ingyenesen biztosított, a busz költségét kell kifizetniük. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy az eddigiekkel ellentétben az idei üdülés sajnos meg fog hiúsulni.

IGEN, TERMÉSZETESEN A FIDESZ MIATT.

 

Mindez azért, mert a teljes Fidesz-frakció és még néhány független képviselő puszta pártpolitikai megfontolásból, aljas módon továbbra sem hajlandó megszavazni a kerület költségvetését. Annak hiányában pedig több milliárd forinttól esik el a kerület, így csak a kötelező önkormányzati feladatok ellátására van pénz, az önként vállaltakra nem.






 

Mielőtt valaki félreértené: lehet politizálgatni, de elszúrni szülők és kicsi gyerekek százainak, ezreinek a nyarát csak azért, hogy betarts a politikai ellenfeleidnek, mindennek a legalja. Ezt nem hagyhatja semmilyen jóérzésű ember.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top