Politika

Kósa mama nem bír leállni, újra 100 milliókkal játszadozik

Forrás: MTI

Hihetetlen gyorsasággal fejlődik az a gabonatermesztő cég, melyet Kósa Lajos édesanyja és testvére részvételével alapítottak nagyjából fél évvel ezelőtt.  Az Mfor.hu értesülése szerint a cég Mátészalka határában épít egy 41 ezer négyzetméteres területen elterülő terménykezelő és -szárító rendszert.






 

A hamarosan épülő létesítmény beruházója az a BÁSZNA Gabona Kft. melyet két mátészalkai magánszemély, Szilágyi Gábor és Szilágyi Balázs alapított Kósa Lajos testvérével, Kósa Karolina Évával közösen, valamint a MÉKER Kft.-vel aminek tulajdonosai között szerepel Kósa Lajos édesanyja is.

 

A 41 ezer négyzetméteres területen 4 darab 6392 köbméter kapacitású siló építését tervezik, amikhez egy 90 köbméteres tranzittartály is kapcsolódik majd. A terménytisztító és -szárító rendszert valamint a terménytárolót, a tervek szerint nagyjából 1-3 hónap alatt építik majd fel.

A LAP A BERUHÁZÁS ÖSSZKÖLTSÉGÉT TÖBB SZÁZ MILLIÓRA BECSÜLI, VISZONT AZ EGYELŐRE REJTÉLY, HOGY MIBŐL VAN ENNYI PÉNZE A NAGYJÁBÓL FÉL ÉVE ALAPÍTOTT, 5 MILLIÓ FORINTOS JEGYZETT TŐKÉVEL RENDELKEZŐ CÉGNEK.

 






A Kósa család legújabb cége nem tehetett szert túl nagy bevételre 2018 utolsó pár hónapjában, és az uniós támogatások adatbázisában sincs semmi nyoma annak, hogy szert tettek volna egy nagyobb támogatásra, ráadásul még kölcsönfelvételre utaló bejegyzés sem található a hitelbiztosítéki nyilvántartásban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top