Politika

Van akinek már befellegzett, lehúzták őket a listáról

Pestibulvar.hu

Nem fogunk sírni utánuk, senkinek sem fognak hiányozni. Annyira kilógott a lóláb, hogy ezt már a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) sem vette be, így lehúzott két előzőleg nyilvántartásba vett kamupártot az EP választások szavazólistájáról, mivel nem volt meg a listaállításhoz szükséges 20 ezer érvényes ajánlásuk.






 

Így szomorúan veszünk búcsút az Egységes Magyar Nemzeti Néppárttól és a Tea Párt Magyarországtól. A végleges lista ezek után így alakul, ahogy a szavazólapon sorrendben lesznek:

1. MSZP-Párbeszéd,
2. Magyar Kétfarkú Kutya Párt,
3. Jobbik Magyarországért Mozgalom,
4. Fidesz-KDNP,
5. Momentum Mozgalom,
6. Demokratikus Koalíció,
7. Mi Hazánk Mozgalom,
8. Magyar Munkáspárt,
9. Lehet Más a Politika.






Így már csak egy kamupárt gyanús szervezet maradt a szavazólapon, a Thürmer Gyula vezette Magyar Munkáspárt, aminek 2006 óta (13 éve!) nem sikerül megugrani az 1 százalékot az országgyűlési választásokon, de a párt mégis fel-fel tűnik a médiában, furcsa módon mindig valahogy a Fidesznek kedvező módon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top