Politika

A józsefvárosi önkormányzat azt állítja, hogy a kerületi óvónők önszántukból akartak aláírásokat gyűjteni a Fidesznek az óvodákban

Fotó: Sára Botond Facebook-oldala

Közleményben magyarázkodik a fideszes vezetésű józsefvárosi önkormányzat, miután felröppent a hír, hogy a budapesti városrész KDNP-s alpolgármestere, Sántha Péterné óvónőket utasított, hogy gyűjtsenek aláírásokat a kormánypártnak az óvodákban  – derül ki a 444 cikkéből.






 

Sára Botond polgármester vizsgálatot indított az ügyben, a Fidesz pedig jelezte, hogy Sántha Péterné senkinek nem adott utasítást aláírásgyűjtésre óvodákban, csak a nála jelentkező óvónők rendelkezésére bocsátotta az íveket, amelyeket az óvónők tőle kértek el. Az alpolgármester – hangzik a közlemény – elmulasztotta felhívni a figyelmet arra, hogy intézményi falak között nem lehet aláírásokat gyűjteni, Sára Botond viszont elfogadhatatlannak tartja, hogy semmilyen intézkedést nem tettek annak elkerülésére, hogy a politikai célú tevékenységeket távol tartsák az óvodáktól. Nehezményezi azt is, hogy az alpolgármester nem kellő körültekintéssel járt el, ezért úgy döntött, hogy Sán­tha Péternétől megvonja a nevelési-oktatási felügyeleti hatásköröket.

forrás

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top