Politika

Bejárta a világsajtót a kép, ami mindent elárul arról, mit gondol Orbán a magyarokról

Pestibulvar.hu

Számos külföldi sajtótermék ezzel a képpel ábrázolja Orbán rezsimjének a lényegét a Magyarországról szóló cikkekben. Ismerjük mi is a mondást, egy kép többet mond mind száz szó, és ez ebben az esetben valóban igaz, mert nem tudnánk mi sem olyan szavakat találni, amit elbírna a nyomdafesték.






 

Sokan, már a tudatos népirtást emlegetik a közösségi portálokon akkor, amikor a magyar egészségügy helyzetéről van szó, portálunk is naponta kap elkeserítőbbnél elkeserítőbb kórházi történeteket. Ha ezt a valóságot össze vetjük Orbán focimániájára költött pénzzel, akkor nem nagyon találunk érveket, az ellen, hogy

ORBÁN TÖBBRE ÉRTÉKELI A FOCIT MINT A SAJÁT NEMZETÉT.

 






A lenti képen a végletekig lerothadó Kútvölgyi kórház látható, és a szerbiai Topolyán a város harmadosztályú csapatának a magyar adófizetők 3 milliárd forintjából felépített stadion, amelyet Orbán Viktor adott át. Nincs hozzáfűzni valónk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top