Belföld

Jobbik: több tízezer kínai vendégmunkás építheti a legújabb Mészáros-beruházást

A Jobbik szerint csak azért jó Magyarországnak, hogy a Belgrád-Budapest vasútvonal felújításában részt vevő három kivitelezési cégből – amelyekből egyébként 2 kínai – az egyik Orbán Viktor strómanjának, Mészáros Lőrincnek a cége lehet, így mert Magyarország miniszterelnöke is jól jár, és újabb milliárdokat tudnak zsebre tenni – fogalmazott Szilágyi György.


 
A jobbikos politikus szerint a beruházás megvalósulása kínai érdekben áll, aminek a megtérülésével 130-2400 év között számolhatunk. Arról viszont ennél is kevesebb információ van, hogy kik fogják fizikailag ezt létrehozni. Egyes hírek szerint több tízezer kínai vendégmunkást kívánnak az országba hozni a beruházás miatt – fogalmazott a politikus.

Szilágyi György szerint azért is fontos a május 26-ai EP-választás, mert dönthetünk arról a fontos kérdésről, hogy megállítjuk-e azt a mérhetetlen korrupciót, ami Magyarországon jelen van, és aminek a fő mozgatórugója Orbán Viktor, illetve a miniszterelnökhöz kapcsolható strómanok, barátok, rokonok.

A Jobbik a korrupcióval leszámolna, azért csatlakozna Európai Ügyészséghez – hangzott el.

Emellett a legerősebb ellenzéki párt a magyar fiatalok számára is normális perspektívát nyújtana, ezért támogatja a béruniót.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top