Politika

Megpróbálnak minden nyomot eltüntetni, hogy ne derüljön ki, hová lett a pénz

Fotó: AFP PHOTO / Christof STACHE

Még 4 évvel ezelőtt hozta létre az Orbán-kormány a Központi Adatfeldolgozó Zrt.-t 3 milliárd forintból, melynek feladatáról és működéséről semmit nem lehetett megtudni. Egy dolgot azonban most tudni lehet, azt, hogy már nem is fog kiderülni, mi volt a kormány célja a KAF-val, mivel a vállalat felszámolás alá került kifizetetlen követelések miatt – közölte a 444.hu.


 

Orbánék viszont nem szeretnék, hogy bármilyen információ napvilágra kerüljön, tovább rejtegetnék mi volt a cég létrehozásának célja,

EZÉRT A FELSZÁMOLÁS ALATT ÁLLÓ KAF-T NÉHÁNY NAPJA STRATÉGIAILAG KIEMELT JELENTŐSÉGŰ GAZDÁLKODÓ SZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTOTTÁK.

 


Ezzel a lépéssel megoldották, hogy a felszámolást a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. végezhesse el, mely kormányzati felügyelet alá tartozik. Így lényegében az Orbán-kormány elérte, hogy az emberek szinte semmit ne tudjanak meg arról a cégről, melyet 3 milliárdért hoztak létre.

TEHÁT NEM DERÜL KI, HOGY MI LETT VOLNA A KÖZPONTI ADATFELDOLGOZÓ ZRT. FELADATA, ÉS AZ SEM, HOGY HOVÁ LETT BELŐLE A PÉNZ.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top