Politika

Sorra kapja a büntetéseket – de futja a keretből

Pestibulvar.hu

A Fidesz szócsöveként működő TV2, az utóbbi időben már annyira a hatalom kiszolgálására és fényezésére állt be, hogy a nem megfelelő tájékoztatás miatt sorra kapja a büntetéseket.






A Kúria elmarasztalta a csatornát, amiért az nem mondta be híradásában, hogy a kormánypárt mellett a Momentum és a Jobbik is összegyűjtötte az EP-választás előtt a szükséges ajánlásokat.

Az elmarasztalás után a Nemzeti Választási Bizottság szabott ki büntetést, melynek értelmében a TV2-nek közölnie kellett volna a büntetés teljes szövegét, azonban a csatorna ezt nem volt hajlandó teljesíteni.

VÉGÜL AZ NVB A JOGSÉRTŐ MULASZTÁS HALADÉKTALAN BESZÜNTETÉSÉRE SZÓLÍTOTTA FEL A TV2 MÉDIA CSOPORT ZRT.-T, VALAMIT 3 MILLIÓ 725 EZER FORINT KIFIZETÉSÉRE

– közölte a hvg.hu.






A határozatot a TV2-nek a jogsértő közlésekkel azonos napszakban kell közölnie azokhoz hasonló módon, a büntetés kiszabásától számított 3 napon belül.

Korábban pedig azért kapott büntetést a TV2, mert az csak a Fidesz kampányüzenetét közölte a műsorában.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top