Politika

Orbitálisan megalázták Orbánt Brüsszelben – ha ezt meghallja, agyvérzést kap

Pestibulvar.hu

Talán még sosem kapott ekkora pofont a magyar diplomácia.






 

Sokszor előfordult az utóbbi években, hogy a magyar diplomácia az utolsó pillanatban Putyin trójai falovaként megvétózott közös uniós álláspontokat, rendkívül kellemetlen helyzetbe hozva minden EU-s partnerét a külföldiekkel szemben.

 

Most is ezt tették volna, az EU ezúttal egy Izraelt elítélő állásfoglalást akart közzé tenni a palesztin helyzet miatt, a magyarok azonban megint az utolsó utáni pillanatban, ráadásul minden indoklás nélkül megpróbálták megfúrni az egészet.

A hangsúly most viszont a próbáltákon van, az EU ugyanis, hiába a magyar vétó,

ANNAK ELLENÉRE FELOLVASTA A KÖZÖS NYILATKOZATOT, HOGY ABBA SZIJJÁRTÓÉK NEM MENTEK BELE.

 






Az EU Observernek több forrás jelezte, hogy mennyire felháborította őket a magyarok lépése, arrogánsnak nevezték, hogy még csak indokolni sem voltak hajlandóak.

 

Azt is kifejezték, hogy a hasonló esetek elkerülése miatt szorgalmazni fogják, hogy a közös álláspontokat a jövőben elég legyen minősített többséggel megszavazni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top