Politika

Nyílt hadüzenetet fogalmazott meg a frakcióvezető – elárulta kit tekintenek igazi ellenségnek

Kép forrása: origo.hu

Maratoni lakossági fórumot tartott a VIII. kerületben Deutsch Tamás, európai parlamenti képviselő. A meghívó, vendéglátó Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, józsefvárosi képviselő volt. Ugyan ő csak a fórum végén szólalt meg, amikor mármindenki azt hitte, nem lehet riogatással felülmúlni az előtte mintegy két órát beszélő Deutsch Tamást.






 

Bizony lehetett, és nem is akárhogy! Ugyanis, ő nem egy egyszerű népbutítást végzett, egy kis gyűlöletkeltéssel vegyítve,

HANEM KONKRÉT FENYEGETÉST FOGALMAZOTT MEG.

 

Szerinte ugyanis az újságírók politikust játszanak, “HVG, az Index és a 444 politikát igyekszik csinálni”. Itt szeretnénk felvilágostani Kocsis Mátét, hogy valóban, az információk, legyenek azok valósak vagy hamisak, politikát csinálnak, mert befolyásolják az emberek véleményét. A Fidesz mondjuk több mint 500 sajtóterméken keresztül teszi ezt, valótlan információk tömegével.

De a legdurvább mondat csak ezután jön, amit teljesen elfogadhatatlannak tartunk:

“MA ŐKET TEKINTHETJÜK POLITIKAI ELLENFELEKNEK, NEM KUNHALMI ÁGNEST”

 






A független sajtót csak diktatúrákban szokták ellenfélnek tekinteni, arra pedig már láttunk példát, mit tesz azzal a Fidesz, ha valakit ellenfélnek tekint. Semmi jóra nem számíthat az a kevés média, aki eddig még független tudott maradni.

Nyílt hadüzenet ez, semmi más.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top