Politika

Orbánnál eltört a mécses – elárulta, hogy mi bántja igazán

Fotó: Koszticsák Szilárd - MTI

Megtartotta szokásos pénteki rádióbeszédét Orbán Viktor miniszterelnök, aki elmondta, hogy nem udvariasságból mondta azt Salviniről, hogy ő Európa legfontosabb embere, hanem valóban így is gondolja – közölte a 444.hu.






 

A miniszterelnök ezután nemtetszését nyilvánította ki azon politikusokkal szemben, akik szerinte túl könnyen használnak erős vagy durva kifejezéseket más országok vezetőivel szemben. Ezt arra érti, hogy a kormánypárti képviselőkön kívül szinte mindenki bírálta az olasz belügyminisztert szélsőséges nézetei miatt, viszont Orbán szerint mivel Salvini az olasz népet képviseli, így aki őt sértegeti, az olasz népet sértegeti.

A MINISZTERELNÖK HOZZÁTETTE, ROSSZ EURÓPAI SZOKÁS, HOGY NEM TALÁLJÁK MEG A KÜLÖNBSÉGET EGYMÁS VÉLEMÉNYÉLNEK BÍRÁLATA ÉS A TISZTELETLENSÉG KÖZÖTT.

 

A beszélgetés folyamán Orbán kihangsúlyozta, hogy Salvini szöget vert a bevándorláspártiak koporsójába azzal, hogy megállította a menekültek áradását a tengeren, és hozzátette, hogy mi pedig egy kisebb szöget vertünk abba a koporsóba, mikor mi pedig a szárazföldön állítottuk meg őket.

Orbán elárulta azt is, hogy azért haragszik az Európai Bizottságra, mert

“MINDENFÉLE MARHASÁGRA VAN PÉNZ,

de hogy Magyarországnak legalább 50 százalékban megtérítsék a határvédelmet, az eszükbe sem jut”. Hozzátette, hogy ígéretekkel pedig már tele a padlás.






 

Szóba került a rádióműsorban a Budapest-Belgrád vasútvonal is, melynek kivitelezését Mészáros Lőrinc nyerte el a kínaiakkal közösen, és ami csak 2400 év múlva térül meg. Erről Orbán azt mondta, hogy nem azt kell nézni, mikor térül meg, hanem hogy mi szolgálja a  nemzet érdekét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top