Politika

Sokbe került ez a nyelvcsapás – ezt már a fideszes haverok sem tudták elviselni

Forrás: Facebook / Tények

A Nemzeti Választási Bizottság újabb büntetést szabott ki a TV2-re, mivel az újból megsértette a választási eljárásról szóló törvényt. A kormányközeli csatornát 7,45 millió forint bírságra büntették, mivel a Tények című műsorban aránytalanul több megjelenési lehetőséget kapott a Fidesz, mint más pártok – közölte a HVG.






 

A Kúria már korábban is elmarasztalta a csatornát, amiért az csak arról tudósított, hogy a Fidesz összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat az EP-választás előtt, arról azonban nem tájékoztatták a nézőket, hogy a kormánypárt mellett a Jobbik és a Momentum is sikeresen összegyűjtötte az ajánlásokat.






 

Most a NVB 10 műsort vizsgált meg, melyben az EP-kampányról tudósítottak, és ezek közül

A TV2 MŰSORA VOLT AZ, AMELYIK ARÁNYTALANUL SZÁMOLT BE A KAMPÁNYRÓL, ELŐTÉRBE TOLTA A FIDESZT A TÖBBI PÁRTHOZ KÉPEST.

 

A vizsgálat során egyébként 19 másik híradást figyelmen kívül hagytak, mivel azok vagy a kormány tevékenységéről vagy a kampánnyal össze nem köthető hírekről szóltak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top