Politika

Újabb fideszes hazugságra derült fény – továbbra sincs látszatja az államtitkár ígéretének

Fotó: MTI / Soós Lajos

Több mint egy éves csúszásban van a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömbjének felújítása. Míg az országban gombamód nőnek ki a földből a stadionok, addig egy kórház rendbetételére több évre van szükség.






 

Az RTL Híradó számolt be arról, hogy még 2016-ban nyert a SOTE 4 és fél milliárd forintos támogatást, melyből többek között a Kútvölgyi Klinika energetikai fejlesztésére is fordítottak volna, azonban a felújítás félbemaradt – közölte a 444.hu.

A HÍRADÓ KÉRDÉSÉRE A JÁRÓKELŐK AZT MONDTÁK, JELENLEG ÚGY NÉZ KI A KÓRHÁZ ÉS KÖRNYEZETE, MINTHA EGY HÁBORÚS ÖVEZETBEN LENNÉNEK.

 






A felújítás még korábban elkezdődött, körbeállványozták az épületet, aztán leálltak a munkálatok és azóta sincs befejezve. Fónagy János államtitkár korábban azt közölte, hogy egy jogvita miatt nem tudják folytatni a felújítást, de el fogják végezni a fejlesztést.

Az államtitkár 2017 márciusában azt ígérte, hogy a munkálatokat 2018 februárjában befejezik:

“FIZIKAI BEFEJEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE 2018. FEBRUÁR 28.”

 

Az ígéretből azonban nem lett semmi, az épület azóta is változatlanul, levert vakolattal és kilátszó téglákkal áll.

 

Az RTL megkérdezte a Semmelweis Egyetemet, hogy megtudják, hol tart a felújítás, amire azt a választ kapták, hogy több mint 5 milliárd forint áll a rendelkezésükre, viszont az egyeztetések még mindig tartanak.

 

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top