Politika

Bejelentkezett Londonból Ákos – sikerült lejáratnia minden magyart

Pestibulvar.hu

A zenész Youtube-csatornájára töltötte fel bejelentkezését.






 

Újra megszólalt Kovács Ákos, a Fidesz kedvenc házizenésze. Hat és fél perces videójában Ákos Londonban sétálgatott, és olyan dolgokat mondott, mint hogy

“OLYAN, MINTHA MOZAMBIKBAN VAGY LÍBIÁBAN LENNE”,

szerinte emiatt érdemes lenne elgondolkodni Európa jövőjéről. A Stratford Center felé haladva Ákos ezután színesbőrű embereket mutogatott. Hogy miből gondolta, hogy bármelyikük mozambiki vagy líbiai származású lenne, az nem derült ki. Feltételezzük, pusztán annyi volt a baj, hogy nem fehérek voltak azok az emberek.

A zenész egy plakátot is megmutatott, amelyre azt írták, hogyha bárki bármi gyanús tevékenységet észlel, azt jelentse a hatóságoknak. Ákos ezen szörnyülködött egy sort, aztán folytatta tovább mindenfelé a rettegését a városban. Később egy istentiszteletet is meglátogatott, és hüledezett, hogy mennyivel másabbak a helyiek vallási szokásai, mint a hazaiaké.






 

Ha olvasóink közül bárki volt Londonban mostanában, csak remélni tudjuk, hogy jobban élvezte Ákosnál,

SZAR LEHET UGYANIS ÚGY FELFEDEZNI A BRIT FŐVÁROST, MINT AHOGYAN Ő TETTE.

 

A videót itt megtekinthetik:






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top