Politika

Kiröhögték Orbánt Németországban, de Tiborcz is kapott belőle

Kép forrása: Facebook

Komolyan elkezdtünk aggódni a német közszolgálati televizió jövőjével kapcsolatban, mert úgy látszik, ők még nem értesültek róla, hogy Tiborcz István, a miniszterelnök veje nem közszereplő, és bizony más megítélés alá esnek így a róla bemutatott anyagok.






 

Mindenesetre, a hír vagy nem jutott el még Németországba, vagy röhögnek ezen is, úgyanúgy, ahogy Orbánt kiröhögték egy műsorukban. Oliver Welke műsorvezető EP-választásokat megelőző műsor sorozatának legutóbbi témája a korrupció volt.

 

“Természetesen nem szeretnénk elfeledkezni a kedvenc magyarunkról, Orbán Viktorról,

VAGY AHOGY A BARÁTAI HÍVJÁK GULYÁS FÜLEKKEL”

– vezeti fel a Magyarországról szóló részt a műsorvezető. A Felcsútról és az 1 milliárd euró-ra rúgó EU-s pénzek gyanús elköltéséről szóló kommentár közben, a háttérben Juncker kezében egy euro köteggel a gyerekként megjelenített Orbánnak magyaráz: “Aztán ne sikkassz el mindent egyszerre!” Mindezekután gratulálnak Tiborcz Istvánnak a pénzügyileg is megtérülő házasságához.






 

De a gúnyolódás közben az is kiderül, hogy a műsorkészítők igen tisztában vannak a súlyos magyar állapotokkal:

“PEDIG A MAGYAR KORMÁNYNAK AZONNAL JAVÍTANIA KÉNE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSON, MERT AZ ORSZÁG POLGÁRAI HAT ÉVVEL ÉLNEK KEVESEBBET, MINT AZ ÁTLAG EURÓPAI.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top