Politika

Sosem volt csúcson a MÁV, de amit most művelnek az emberekkel, azért nekik kellene fizetni

Forrás: Youtube

Február elején kezdődött a Budapest-Hatvan vasútvonal Pécel és Aszód közötti szakaszának felújítása, ezért itt december 7-ig itt szünetel a vonatforgalom és autóbuszok szállítják az utasokat. Az érintett InterCity-járatok helyett a budapesti Keleti pályaudvar és Hatvan között a 10 hónapos vágányzár ideje alatt szintén pótlóbuszok járnak.


 

A MÁV Zrt. büszkén tájékoztatott mindenkit, hogy bár a pályarekonstrukció miatt jelentős korlátozásokra kell számítani, de a vonatpótláshoz 66 busz áll rendelkezésre. Arról azonban elfeledkeztek, hogy ezalatt a 10 hónap alatt, esetleg fog esni az eső, netán még havazni is fog a hidegebb hónapokban, és a buszra váró embereknek esetleg normális körülményeket alakítsanak ki a a Keleti pályaudvar melletti, Verseny utcai ideiglenes autóbusz-megállóhelyen!

 

A MÁV-ot egyébként ma az a Homolya Róbert vezeti, aki ellen a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz is kötődő Elios-ügyhöz hasonlóan a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta az Európai Unió csalás elleni hivatala! Homolya egyébként a fejlesztési minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára volt, előtte pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség végrehajtási elnökhelyetteseként dolgozott. Most tevékenysége nyomán 3,3 milliárd forintot kérnek vissza, ugyanis olyan súlyosnak ítélték a szabálytalanságot, ami teljes, 100 százalékos támogatásmegvonást indokol!


Az alábbi kép mutatja, hogy az EU-s pénzekkel trükköző vezérigazgató egy ideiglenes, mobil várakozóhelyet sem tud összetákolni a várakozó utasoknak!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top