Politika

Fideszes politikus kifakadt: “aljas és számító dolog” 10 ezer forintért venni szavazatokat

nol.hu

Bartha László az egykori szegedi fideszes polgármester nem bírta tovább a nyomást, és kitört belőle az őszinteség, és elítélte, hogy






„ALJAS ÉS SZÁMÍTÓ MÓDON, PLUSZ SZAVAZATOKBAN REMÉNYKEDVE”

 

Szegeden minden szegedi nyugdíjas alanyi jogon 10 ezer forintot kap a várostól, kompenzálva az elmaradt nyugdíjemelést , és minden szegedi általános iskolás gyerek iskolakezdését 10 ezer forinttal segíti majd az önkormányzat.

 

“Ennyit ér Önnek egy szavazat? Tízezer forintot? Mit gondol a szegedi polgárokról, Polgármester Úr? Ennyire ostobának és olcsónak tartja az embereket?”

– dühöngött tovább a fideszes politikus, teljesen elfeledkezve arról, hogy tavaly, közvetlenül a választások előtt a kormány küldött 10 ezer forintos Erzsébet utalványt a nyugdíjasoknak. Ezzel egyértelműen bebizonyította, hogy mi állt a tavalyi kormányzati adakozás hátterében, és miként is gondolkoznak a Fideszben a választókról.






Ostobának, és olcsónak tartanak mindenkit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top