Politika

Óriásit zuhanást regisztráltak – Orbán rosszul lesz, ha meglátja ezeket a számokat

Pestibulvar.hu

Az adatokat a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ) adta közzé.






 

Minden korábbinál mélyebbre zuhant az Orbánék által letarolt megyei lapok olvasottsága. Bár általánosan, a Fidesztől függetlenül is megfigyelhető egy folyamatos példányszámvesztés a különböző lapoknál, a leglátványosabban a kormány vidéki propagandalapjai vesztettek az olvasókból.

 

Érdekesség, hogy a baloldali Népszava viszont még erősödni is tudott, átlagosan 21 ezer fogy a napilapból, ami egy kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt. A Fidesz országos napilapjával, a visszafoglalt Magyar Nemzettel egyelőre nem tudni mi a helyzet, mert még nem ment le a negyedéve, de ha lemegy, sem biztos, hogy meg fogjuk tudni a számaikat,

MIUTÁN KORÁBBAN A HELYÉRE GRÜNDOLT MAGYAR IDŐK SEM VOLT HAJLANDÓ KIADNI AZOKAT.

Feltehetően azért, mert annyira gyatra olvasottságot produkáltak. A szintén az egyik legocsmányabbnak számító Magyar Hírlap sem közölte negyedéves eredményeit, nagy valószínűséggel ugyanezen okokból.

 






A tavaly év végén a fideszes gigamédiaholdingba átterelt megyei lapok a hvg.hu szerint tavaly az összes negyedévben

10-11 SZÁZALÉKOS (!) ESÉST PRODUKÁLTAK, MELY ELKÉPESZTŐ MÓDON AZ IDEI ÉV ELSŐ HÁROM HÓNAPJÁBAN MÉG TOVÁBBI 11 SZÁZALÉKOS CSÖKKENÉSSEL TETÉZŐDÖTT.

 

Égethetik a közpénzt, felvásárolhatják maguknak a fél országot, de egyvalamit úgy tűnik, sosem lesznek képesek tehát teremteni: keresletet a hazugságaikra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top