Politika

Brutálisan megfenyegették Orbánt – ha ezt beváltják, neki befellegzett

Pestibulvar.hu

Maga a pártcsalád elnökétől jött a következő pofon.


 

Csúnyán megfenyegette Orbán Viktort Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke. Ismeretes, a napokban Orbán mindent megtett, hogy uniós pártcsaládját a végletekig kiakassza, először szélsőjobboldaliakkal kezdett látványosan parolázni Budapesten, majd kerek-perec kijelentette, hogy nem hajlandó támogatni Manfred Webert, az EPP csúcsjelöltjét az Európai Bizottság élére.

 

Több sem kellett Daulnak, hogy megmondja a magáét a miniszterelnöknek. Mint mondta,

“HA ORBÁN FOLYTATJA AZT, AMIT AZ ELMÚLT NAPOKBAN, HOGY TOVÁBB RÁGALMAZZA AZ EU-T, AKKOR VAGY REPÜL A PÁRTCSALÁDBÓL, VAGY Ő MAGA FOG KILÉPNI, EZ CSAK RAJTA MÚLIK”.

 


Daul szerint a Fidesz szabad emberekből áll, így ha a távozás mellett döntenek, tiszteletben fogják tartani. Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg elszámolta magát a miniszterelnök, ha így folytatja ugyanis, könnyen lehet, hogy még az EP-választás előtt repül Brüsszelből.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top