Politika

Teljesen leégette magát: ilyen ócska kifogásokkal senki nem futott el a vita elől

Pestibulvar.hu

Jövőhéten Budapestre érkezik az MSZP meghívására a szocialista EP-frakció jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára Frans Timmermans, aki látogatását egybekötné egy Orbán Viktorral való vitával – közölte a 444.hu.


 

Az esetleges Timmermans – Orbán vitának ötletére végül Havasi Bertalan szóvivő adott választ:

“MINISZTERELNÖK ÚR MEGKÖSZÖNTE A FELKÉRÉST, DE NEM FOGADTA EL A MEGHÍVÁST. NEM VOLNA UGYANIS HELYES, HA MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE BELEAVATKOZNA TIMMERMANS ÉS WEBER CSÚCSJELÖLT URAK VÁLASZTÁSI KAMPÁNYÁBA.”

 

Ez a kijelentés, hogy nem szeretne beleavatkozni a csúcsjelöltek harcába, azért is igen meglepő, mivel nemrég még azzal kavart Orbán nagy vihart, hogy megvonta a saját pártcsaládja által delegált Manfred Webertől a támogatását. Így egy esetleges vita Timmermansszal már nem igazán lett volna túl nagy “beleavatkozás”.

ORBÁN EGYÉBKÉNT HASONLÓ VÁLASZTÁSI VITÁN UTOLJÁRA 2006-BAN VETT RÉSZT, AHOL CSÚFOSAN LESZEREPELT. AZÓTA KERÜLI AZ ILYEN ESEMÉNYEKET ÉS A NEM KORMÁNYKÖZELI MÉDIÁNAK SE IGAZÁN SZERET NYILATKOZNI.

 


Ugyancsak sikertelenül zárult Tóth Bertalan, az MSZP-P listavezetőjének próbálkozása, aki Trócsányi László kormánypárti listavezetőt szerette volna kihívni egy vitára, de a felkérést Trócsányi is elutasította. A Fidesz válasza szerint azért nem vállalta a miniszter a vitát, mivel kibékíthetetlen ellentét van a szocialisták és a Fidesz között a bevándorlás kérdésében, a félrebeszélésre pedig nem kíváncsiak.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top