Politika

Itt az új jelző: O1GY – és ezzel még vitatkozni sem tud!

Pestibulvar.hu

Az MSZP pénteken délután sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltje úgy döntött, hogy vállalja azt a vitát, amit Európa legnagyobb hírcsatornája, a Euronews kezdeményezett közte és Orbán Viktor között.




 

Orbán pedig, aki utoljára 2006-ban vállalt nyílt vitát, nem meglepő módon gyáván elfutott ezelől a kihívás elől is. Az MSZP este közleményt adott ki, amelyben azt írták,

 

“Frans Timmermans vállalja a nyilvános vitát Orbán Viktorral, az Európa-ellenes újfasiszták, populisták és nacionalisták zászlóvivőjével. Úgy látszik azonban, hogy Orbán egy gyáva, O1GY.  Bár előszeretettel foglalkozik Frans Timmermans személyével, Orbán most sajtófőnöke mögé bújva azt üzente, hogy nem vitázik.”




Egyértelmű, hogy Orbán nem engedi meg magának azt a luxust, hogy leégessék a tényekkel a sajátszavazótábora előtt. Így a párt közleményében joggal kéri, hogy

“LEGYEN VÉGRE FÉRFI ÉS ÁLLJON KI, HA ANNYIRA NAGY LEGÉNYNEK HISZI MAGÁT! VAGY INKÁBB ARRÓL VAN SZÓ, HOGY EGY NYILVÁNOS VITÁN NEM HAZUDOZHAT ÖSSZEVISSZA?”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top