Politika

Megint elkezdett pattogni Szijjártó – ismét a magyarokon röhög a nemzetközi diplomácia

Pestibulvar.hu

Újra nagyot fut az úgynevezett külügyminiszter a nemzetközi hírfolyamban.
 

Bekérette Svédország nagykövetét Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára – közölte a tárca. Mindezt azért, mert a svéd miniszterelnök szerdán bírálni merészelte a magyar vezetést. Mint mondta, az EU demokratikus államok közössége, amely tiszteli az emberi jogokat, a szólásszabadságot, a jogállamisági elveket, a szabad médiát és a szabad kutatást.

STEFAN LÖFVEN SZERINT EZEK AZ ÉRTÉKEK NÉHÁNY TAGÁLLAMBAN SAJNOS MÁR VESZÉLYBE KERÜLTEK, KÖZTÜK MAGYARORSZÁGON IS.

 

“A magyar politika megzabolázza a médiát és egyetemeket kényszerít bezárásra” – fogalmazott. Stöfven szerint ezért egy szélsőjobboldali hullám felelős, ami saját céljaira akarja használni az EU-t.

Szijjártóék nem késlekedtek a válasszal. Magyaron keresztül azt üzenték, hogy hazugnak tartják a svéd miniszterelnök kijelentését, szerintük ugyanis a magyarok jövőjéről csak a magyarok dönthetnek, nem a svéd kormány.
 

A populista Orbán-kabinet szemlátomást tehát ismét azzal próbálja elhazudni a felelősségét a magyar jogállam lebontásában, hogy a többségi elvre hivatkozik. Ráadásul még abban is hazudik, azt mondják ugyanis, hogy a kormányt az emberek kétharmada választotta meg. Ez nyilvánvalóan nem igaz, ebben az országban van egyharmadnyi Fidesz-, egyharmadnyi ellenzéki és egyharmadnyi nem szavazó. Bárki bármi mást állít, az hazudik.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top