Politika

Szégyenteljes adatot közöltek – ez mindent elmond Orbán bűnös rendszeréről

Pestibulvar.hu

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szólta el magát.




 

Újabb templomot újított fel, és adott át a kormány. Ezúttal Soltész Miklósra esett a választásuk, hogy felmagasztalják ezt a páratlan cselekedetüket. A templomot a Somogy megyei Karádon adták át, cirka 600 millióba került a felújítása.

“AMÍG EURÓPA NYUGATI FELÉN SORRA ZÁRJÁK BE A TEMPLOMOKAT, ADDIG MAGYARORSZÁGON ÉS A KÁRPÁT-MEDENCE MAGYAROK LAKTA TELEPÜLÉSEIN MINTEGY 2800 TEMPLOM ÚJULT MEG ÉS 120 ÉPÜLT FEL AZ ELMÚLT KILENC ÉVBEN A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL”

– közölte az átadón Soltész. Igen, jól olvasták, 2800 (!) templom épült-szépült az elmúlt 9 évben a pénzünkből. A 444 szerint a héten Kövér László ugyancsak elköpött egy döbbenetes adatot:

A MAGYAR ÁLLAM 2010 ÓTA TÖBB MINT 740 MILLIÁRD FORINTOT FORDÍTOTT AZ EGYHÁZAK TÁMOGATÁSÁRA.

 




Mindezt úgy, hogy az egészségügyre és az oktatásra szánt pénzeket folyamatosan csökkentette. Ez jusson eszünkbe, amikor a következő választásokon betérünk a szavazófülkékbe!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top