Politika

Hiába derült ki, hogy hülyeséget beszélnek, a Fideszben úgy nyomják, mintha mi sem történt volna

Dunai Mónika / nyugatifeny.hu

Ilyen szintű hazudozást még nem láttunk.
Egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – mondta Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten újságíróknak.

 

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek – fogalmazott.

 

Arra kérte a kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a magyar parlament által megszavazott babaváró támogatás életbe tudjon lépni július 1-jén, és azt védje meg minden lehetséges eszközzel.
 

Az egésszel csak annyi a probléma, hogy az Európai Bizottság, hogy nem, ismételjük NEM, nem támadta meg a kormány babaváró hitelprogramját, mivel arról nem is indított vizsgálatot. A hitelprogram kapcsán a magyar hatóságok kezdeményeztek egyeztetést, az EB hivatalos állásfoglalást nem adott ki – írták a vasárnapi közleményükben.

Sőt! Az EB még dicsérte is a kezdeményezést.

 

Nem csak Dunai Mónika ült fel a propagandavonatra, Dömötör Csabapárttársához híven ontotta magából a hülyeséget, ami egyébként azért félelmetes, mert totálisan szembemegy a valósággal.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top