Politika

Gyorshír: A Youtube egyszerűen letörölte Gulyás Márton botrányfilmjét a rablópártokról

nyugatifeny.hu

Az egyik tolvaj személyiségi jogi panaszt tehetett, amiért szerepelt a filmben.
Elérhetetlenné vált szombaton a Rablópártok című, Gulyás Márton és csapata által készített másfél órás oknyomozó film a Youtube-on.

 

A film azt leplezte le, hogy egy Nyíregyháza környékén működő társaság hogyan használta ki a magyar választási rendszer ellentmondásait, hogy több százmilliós állami támogatáshoz jussanak, másrészt hogyan segíthették a Fideszt a kétharmados győzelem elérésében.

 
„Adatvédelmi panasz miatt ez a tartalom nem áll rendelkezésre az országodban”

– jelenleg ez a mondat fogadja azokat, akik szeretnék a teljes filmet megnézni.

 

Gulyás Márton a 444-nek elmondta: valószínű, hogy a videó egyik mellékszereplőjének, Kálmándi Sándornak (a Net Párt nevű kamupárt képviselőjelöltje) a panasza miatt törölhette a filmet a Youtube.

 

A videón egyébként Kálmándi végig kitakart arccal szerepel, viszont bejátszanak egy telefonbeszélgetést, amin Kálmándi arról beszél, hogy egy 2018-ben alapított cége is közel százmillió forintos bevételt ért el.
 

Gulyás angol és magyar nyelvű levelet is írt a Youtube-nak. Ezekben azzal érvelt, hogy a videó közszereplőről szól, nem sért semmilyen magyar törvényt vagy Youtube-szabályzatot, illetve kéri, hogy állítsák vissza a film elérhetőségét. Egyelőre semmilyen választ nem kapott.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top