Politika

Kásler Miklós nem bír leállni, megint a tízparancsolattal jött elő (+fotó)

nyugatifeny.hu

Úgy látszik nem csak az egészségre jó.




Kásler Miklós, az Emberi Erőfo

rrások Minisztériumának vezetője, korábban úgy nyilatkozott, hogy a tízparancsolat közel tökéletes népegészségi program. Most kiderült, nem csak a betegségek ellen véd.

 

Azt mondta vasárnap Budapesten, az Istenhegyi Szent László Plébánia új óvodájának alapkőletételén, hogy

“a tízparancsolat a világ legtökéletesebb törvénykönyve és etikai kódexe, mert aki betartja, soha nem ütközik a törvénnyel, és megtalálja helyét a családjában, valamint az emberek között”.

 




Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere , Snell György esztergom-budapesti segédpüspök, Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelõs államtitkára, Kocsis István plébános és Taraczky Dániel építész (b-j) elhelyezi az idõkapszulát az Istenhegyi Szent László Plébánia új óvodájának alapkõletételén 2019. május 12-én.
MTI/Mohai Balázs

 

Kásler azt mondta, miles Christianus, az áldott, irgalmas király, aki megkegyelmezett a legyőzötteknek, és felemelte, valamint társországgá tette Horvátországot, Szent László üzenetét továbbítja mindenkinek.

 

Ahhoz, hogy az egyén és a nemzet megtalálja a helyét,

ez a fajta hozzáállás biztosítja a kiindulási alapot

– tette hozzá.




 

Beszélt arról is, Szent Benedek 1400 évvel ezelőtt azt hagyta örökül, hogy a munka és az imádság határozza meg az életet. “Imádkozzatok és dolgozzatok!” – fogalmazott Kásler Miklós Szent Benedek üzenetét ismételve.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top