Politika

Ekkorát még sosem hazudtak – ez már teljesen aljas félrevezetés

Pestibulvar.hu

Orbán évértékelője óta tudjuk, hogy a “családámogatás” lett az új “rezsicsökkentés”, és a kormány a migránsokkal való riogatás mellett ezt jelölte ki a kormányzati kommunikáció vezérfonalának.




 

Ám ahogy közeledik az EP választás, egyre fokozódik a kampány, és egyre inkább próbálja a Fidesz megutáltatni a magyarokkal az EU-t, és ennek érdekében

A NYÍLT, LEPLEZETLEN HAZUGSÁGTÓL SEM RIADNAK VISSZA!

 

Rétvári Bence szombati sajtótájékoztatón azt állította: “Brüsszel az előzetes egyeztetési eljárásban kifogásolta a magyar kormány által bevezetni kívánt babaváró támogatás bankokon keresztüli folyósítását.”Erre a Magyar Nemzet gyorsan rárepült, és címlapon hozta, hogy az “Európai Bizottság megtámadta az új magyar babaváró támogatást”.

Az Index viszont gyorsan a Bizottság brüsszeli szóvivőihez fordult kérdéseikkel. A válasz azonban rögtön lerántotta a lelplet a kormány bődületes hazugságáról, ugyanis

AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG MÉG CSAK NEM IS HALLOTT ARRÓL, HOGY BÁRMIFÉLE KIFOGÁSA LENNE A MAGYAR BABAVÁRÓ TÁMOGATÁSI PROGRAMMAL, AMELY ÜGYÉBEN ÉPPENSÉGGEL A MAGYAR KORMÁNY FORDULT HOZZÁJUK, NEM PEDIG FORDÍTVA.”




– írja az Index. Ráadásul semmilyen vizsgálat sem folyik ezzel kapcsolatbanezért semmiféle szakmai véleményük nincs is ezért a támogatási konstrukcióról, így ilyen álláspontról sem informálisan, sem hivatalosan nem is tájékoztathatták tehát a magyar kormány egyetlen tagját sem.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top